MEIDÄN

TUOTTEET

TUOTTEET
SSP-piippuharkot ovat kotimaisia ja markkinoiden ympäristöystävällisimpiä elementtiharkkoja, niiden raaka-aineet tulevat 90% metalli- ja lasiteollisuuden ylijäämästä. SSP-piippu on CE-hyväksytty ja Suomessa suomalaisiin olosuhteisiin testattu tuote. Elementtipiipun voit asentaa toiveittesi mukaisesti tulisijan päältä, sivulta tai takaa lähteväksi ja sen voit itse pinnoittaa sisustukseesi sopivaksi. Piippuharkot valmistetaan Oulaisissa, Pohjois-Pohjanmaalla. SSP-180 ja SSP-150 ovat oikea valinta paloturvallisen hormin rakentamiseen.

Tekniset tiedot:

SSP-180: savuputki 180mm
Korkeus Ulkomitat Paino Menekki
210 mm 380 x 380 mm 21 kg 4,76/M
SSP-150: savuputki 150mm
Korkeus Ulkomitat Paino Menekki
250 mm 350 x 350 mm 23 kg 4/M
Maksimikorkeus 20 metriä. Tuulikuorman kestävyys  max. Pituus vapaasti seisovana 1,6m viimeisen tuen yläpuolella Suojaetäisyys T600 lämpöluokan hormeissa 50 mm
TUOTTEET

Voit tarvittaessa asentaa 2kpl tai jopa 3kpl 150mm tai 180mm harkkoa rinnakkain piipunasennusliimalla tai S2-luokitellulla saneerauslaastilla toisiinsa. Huomioi, että harkot ovat ulkomitoiltaan erikokoisia, eli 150mm ja 180mm harkot eivät visuaalisesti sovi toisiinsa hyvin. Kun olet asentanut piipun, tasoita piiput sementtipohjaisella laastilla (kuitulaasti tai piipunasennuslaasti) ja laita sauman päälle lasikuituverkko ja verkon päälle vielä tasoitetta. Tämän toimenpiteen jälkeen piipun voi asuintilassa pinnoittaa joko hiertolaastilla, antiikkilaastilla tai paklata/maalata. Lasikuituverkko estää sauman tulemisen esiin joten sitä suositellaan käytettävän. Piippu on nopea asentaa koska harkot ovat mittatarkkoja, keveitä eikä erillisten sisäputkien ja villojen kanssa tarvitse touhuta. Kysy rohkeasti lisää!

TUOTTEET

Lisävarusteet

Suomen Savupiipputeollisuuden SSPTValmis -kokonaisratkaisussa on otettu huomioon helppo asennettavuus sekä myös sisustuksellisuus. Nuohousluukku ja savupelti ovat tyylikkäästi muotoiltuja ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Elementtipiipun voit itse pinnoittaa sisustukseesi sopivaksi. Katolle tuleva musta tai punainen piipunpellitys on ajaton ja aina hyvännäköinen. SSP-piippuharkoilla kokoat itsellesi vaivattomasti kotisi mittojen mukaisen savupiipun.

Lisävarusteita: kiviliima, läpiviennin tiivistysteippi, savupelti, piipun pellityssarja, nuohousluukku ja muurauskehys, hormin tuentarauta, läpiviennin kaulus, läpiviennin eriste.